Pointtællere til Scrabble

NÅR I SPILLER SCRABBLE PÅ ET BRÆT!

Scrabble Point for 2 - prorammet

Slut med papir og blyant og besværlig hovedregning!

Det er rigtigt hyggeligt at sidde omkring et spillebræt, snakke og drille og have disse små rivaliseringer, som gør tingene lidt sjovere.

Når man spiller SCRABBLE - uanset om det er den traditionelle (2-dimensionale) version eller den nyere, 3-dimensionale version, "Kampen om ordet" - så kan det være lidt forstyrrende at holde styr på pointene.

Det er det ikke længere!

Jeg har lavet fire små Windows-programmer til at holde styr på spil og point til begge versioner af SCRABBLE. Og de er ganske gratis!

Der er versioner til dem, der altid spiller 2 og 2 og til dem der spiller hele familien samlet.

Scrabble Point for 4 - logo

I alle versioner opretter man 'Matches" - dvs en række spil mellem de samme 2-4 spillere. Der kan oprettes masser af Matches, og i hver Match spiller man alle de spil, man har lyst til. Programmerne holder styr på start og slutning af spillene og spillernes rækkefølge, de kan trække lod om starter, de holder styr på point og Hi-score for spil, udlæg og pointforskel - og meget, meget mere.

Sammen med programmerne får du en fuld Ordbog med 'lovlige' ord fra Retskrivningsordbogen, svarende til den version af SCRABBLE, I spiller. I kan vælge at lade programmet tjekke alle ord i Ordbogen undervejs, eller I kan 'nøjes' med at slå ordene op, før i lægger dem.

3D Scrabble Point for 2 - logo

Alle versioner har en indbygget, detaljeret vejledningstekst, som naturligvis kan printes ud. Så ikke mere om deres fortræffeligheder her :-)

Hent en passende version hjem herunder - den er i ZIP-format - udpak program og Ordbog i samme mappe - start programmet og navngiv den første Match.

OG: Ja - jeg ved godt, at programmerne kræver, at man har en tændt pc/bærbar med på bordet, men hvis man som jeg har en lille Windows-tablet MED tastatur, så går det helt fint! OG tro mig: det er MEGET nemmere at spille "Kampen om ordet", hvor der er flere ord og point at holde styr på - og alle doblingerne i traditionel SCRABBLE bliver en leg!

Du vil også hurtigt se, at spillet bliver meget nemmere og sjovere, når man ikke selv skal sidde og lægge sammen og gange og lægge til og ...

Scrabble Point for 4 - programmet

Nederst kan du også hente en 'elektronisk' version af indholdet fra Retskrivningsordbogen - med alle ord som er relevante for SCRABBLE.

Det kan ikke pointeres tydeligt nok, at de programmer og dokumenter, du kan downloade på disse sider, bruges helt og aldeles på eget ansvar.

HUSK venligst: Programmerne er til Windows.


DOWNLOAD POINTTÆLLER TIL SCRABBLE

Scrabble Point for 2 - logo SCRABBLE-POINT FOR 2

Hvis I primært spiller 2 og 2. Med tilhørende Ordbog med relevante ord på 2-15 bogstaver fra RO 2012. ZIP-fil med 1xEXE og 1xTXT-filer.
Scrabble Point for 4 - logo SCRABBLE-POINT FOR 4

Hvis I både spiller 2, 3 og 4 sammen. Med tilhørende Ordbog med relevante ord på 2-15 bogstaver fra RO 2012. ZIP-fil med 1xEXE og 1xTXT-filer.
3D Scrabble Point for 2 - logo 3-D SCRABBLE-POINT FOR 2

Hvis I primært spiller "Kampen om ordet" 2 og 2. Med tilhørende Ordbog med relevante ord på 2-10 bogstaver fra RO 2012. ZIP-fil med 1xEXE og 1xTXT-filer.
3D Scrabble Point for 4 - logo 3-D SCRABBLE-POINT FOR 4

Hvis I primært spiller "Kampen om ordet" 2, 3 og 4 sammen. Med tilhørende Ordbog med relevante ord på 2-10 bogstaver fra RO 2012. ZIP-fil med 1xEXE og 1xTXT-filer.
Scrabblebræt SCRABBLE RO2012

Elektronisk 'ordbog' med SCRABBLE-relevante ord, 2-15 bogstaver. ZIP-fil med 1xEXE og 1xTXT-filer.

RO2012 logo

Du kan også finde

ORDLISTER TIL SCRABBLE

Scrabblebræt